Viinuri - Tarjoilukotelo viinipussille

VIININ ostaminen hanapakkauksissa tuottaa joskus harmillisen ongelman: kaupan hyllyltä poimittu viinipussi tai kartonkipakkaus ei välttämättä sovikaan juhlakattaukseen, vaan latistaa tarkkaan mietityn kokonaisuuden.

Avun tarjoaa Viinuri, kauniista massiivipuusta valmistettu laatikko, jonka sisään hanapakkauksen voi piilottaa. Laatikkoon mahtuu sekä 1,5 litran että 3 litran viinipussi. Saranoidun pohjan ja tukevan lukitusmekanismin ansiosta viinipussin asentaminen ja poistaminen on helppoa. 3-litrainen viinipussi on kuitenkin hyvä poistaa alkuperäisestä pahvilaatikostaan ennen sijoittamista Viinuri-laatikkoon. Viinurin etuseinässä on pieni ikkuna, joka osoittaa, onko tarjolla valko- vai punaviiniä. Kun sijoitat viinipussin Viinurin sisään, käännät vain laatikon sisäpuolella olevan kiekon osoittamaan oikeaa väriä.

Massiivipuinen laatikko on valmistettu käsityönä, aina raakapuusta valmiiksi tuotteeksi asti. Tällä hetkellä Viinuri on saatavana seuraavista puulajeista: pähkinä, valkotammi ja vuorijalava. Mikäli toiveenasi on jokin muu puulaji, ota yhteyttä ja kysy.

Eri puumateriaaleista valmistettujen Viinurien hinnat näkyvät oikealla. Erityistoiveet saattavat vaikuttaa hintoihin. Halutessasi tilata oman Viinurin, lähetä sähköpostia osoitteeseen john ( at ) hienostopuuseppa.fi. Otathan huomioon, että koska kyseessä on käsityötuote, saattaa toimitusaikaan vaikuttaa toivomasi puumateriaalin saatavuus ja varastotilanne tilaushetkellä.

Takaisin tuotteideni etusivulle

Klikkaamalla kuva näkyy suuremmassa koossa.

Tällä hetkellä saatavilla olevat puulajimateriaalit ja hinnat (eivät sisällä postitus- ja pakkauskuluja):

  Pähkinä Pähkinä 90€  
  Vuorijalava Vuorijalava 90€  
  Valkotammi Valkotammi 90€